Launch Sydney

Serviz valittiin 21 finalistin joukkoon yhdessä maailman merkittävimmistä startup-tapahtumista joka nykyään järjestetään Sydneyssä. Tapahtuman takana on merkittäviä pääomasijoittajia, mikä houkuttelee startupeja ympäri maailman osallistumaan pitch -kisaan jossa tavoitteena on vakuuttaa sijoittaista koostuva tuomaristo siitä että yritys on löytänyt merkittävän ratkaisemisen arvoisen ongelman ja siihen ratkaisun joka tyydyttää asiakkaiden tarpeen. Finalistit oli jaettu kolmeen ryhmään ja sijoituimme omassa ryhmässämme kolmanneksi. Yksi neljästä tuomarista arvioi meidät parhaaksi!

Merkittävintä antia tapahtumassa olivat kuitenkin keskustelut potentiaalisten yhteistyökumppanien kanssa, joiden avulla pääsemme näyttämään osaamistamme maailmalla. Meidän visionamme on rakentaa palvelukokonaisuus jolla pystymme auttamaan rakentajia tekemään virheettömiä rakennuksia sekä kiinteistön omistajia ylläpitämään niitä siten että rakennukset ovat turvallisia ja terveellisiä. Etenemme tällä tiellä kehittämällä yksi kerrallaan maailman parhaita ratkaisuja yksittäisiin ongelmiin sen sijaan että pyrkisimme ratkaisemaan ne kaikki kerralla. Tämän vuoksi Launchin kaltaiset tapahtumat ovat meille erittäin tärkeitä ja tulemme jatkossakin kisaamaan niissä!

https://www.launchfestivalsydney.com/

Black week tarjous!

Rekisteröidy alla olevalla lomakkeella ja lähetämme antamaasi sähköpostiin alennuskoodin valittuun palveluun. Rekisteröityminen on mahdollista Black Weekin ajan eli 27.11 asti. Alennuskoodi on voimassa 2 kuukautta kampanjan loppumisesta (27.01.2023). Alennuskoodi on käytössä myös kiinteistönvälittäjillä kun tilaus tehdään asiakkaan puolesta.

Black Week-tarjoukset:

Asuntokaupan kuntotarkastus – 300€ alennus alkuperäisestä hinnasta

Märkätilatarkastus – 100€ alennus alkuperäisestä hinnasta

Osakehuoneiston tarkastus -150€ alennus alkuperäisestä hinnasta

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close