Mikä kuntotarkastuksessa maksaa?

Olet varmaan kuullut sanonnan “halvalla ei saa hyvää”. Kuntotarkastusten hinnat ovat monesti asiakkaan näkökulmasta varsin korkeita. Useat alalla toimivat yritykset ovat hinnoitelleet omakotitalon kuntotarkastuksen hinnat alkaen n. 1500€ ylöspäin. Hinnastot ovat monimutkaisia ja niissä näkyy selvästi se, että pääkaupunkiseudulla veloitetaan korkeampaa hintaa kuin muualla, vaikka itse työsuoritus on täysin sama riippumatta siitä, millä paikkakunnalla kiinteistö sijaitsee.

Kuntotarkastus on hieman samankaltainen kuin lääkärintarkastus työsuhteen alkaessa. Tavoite on selvittää kiinteistön kunto, eli toimenpiteet, joilla se pidetään turvallisena ja terveellisenä sekä siihen liityvät riskit, eli mitä saataa piillä pinnan alla. Työsuoritus on siis hyvin samankaltainen vanhalle hirsitalolle kuin uudelle kivitalolle. Vanhoissa taloissa on toki usein enemmän puutteitta ja riskejä, mutta uusissa on toisaalta enemmän tekniikkaa tarkastettavana. Yleensä asunnoissa on suunnilleen samankaltainen 1-3 märkätilaa, yksi keittiö, yhdet tekniset järjestelmät jne. Sen vuoksi olemme lähteneet siitä, että hinta on aina sama riippumatta asuinpinta-alasta tai rakennusvuodesta. 

Yksinkertainen hinnoitelu on selkeää asiakkaille ja helpompaa meille. Niinpä emme tarvitse suurta hallinto-organisaatiota jonka kulut jäisivät asiakkaiden maksettavaksi. Tarkastajamme tekevät tarkastuksia pääosin sivutoimisesti. Päivätöissään he ovat joko työmaan johdossa, suunnitelutehtävissä tai muissa alan asiantuntijatöissä. Tarjoamme heille laadukkaat työvälineet ja kulkuneuvot, mutta esimerkiksi kiinteät toimistot ovat heille tarpeettomia, minkä näkyy taas suoraan kustannussäästönä ja hinnoissa. 

Koulutamme tarkastajamme asuntokaupan kuntotarkastuksiin AKK-pätevyyden omaavan henkilön toimesta. Lisäksi olemme kehittäneet helppokäyttöisen digityökalun tarkastuksiin, joka merkittävästi lyhentää raportointiaikaa ja varmistaa sen, että kaikki vaadittavat kohdat tarkastetaan ja raportilla annetut lausunnot ja arviot ovat yleisen toimintamallin mukaisia.

Digitalisoimalla koko prosessin, pystymme myös arvioimaan sen pullonkaulat ja entisestään kehittämään työn tuottavuutta. Lyhyesti sanottuna, tarkastajamme voivat keskittyä oman asiantuntemuksensa käyttämiseen sen sijaan että käyttäisivät aikaa toimistolla tekstin- ja kuvienkäsittelyyn. Tämäkin näkyy hinnoissamme. 

Vaikka emme pidäkään hintojamme varsinaisesti halpoina, ovat ne selvästi edullisemmat kuin muilla alan suurilla toimijoilla ja useilla pienemmistä toimijoista. Väitämme, että tarkastuksemme ja kokonaispalvelumme on vähintään yhtä hyvä kuin kilpailijoilla, jotka laskuttavat 50% korkeampia hintoja.

Asiakastyytyväisyyttä mittaamme NPS -tunnusluvulla joka on satojen palautteiden perusteella 86 (asteikon alapää on -100 ja yläpää 100).

Halvalla ei välttämättä saa hyvää, mutta prosesseja ja työkaluja tehostamalla on mahdollista tarjota erinomaista laatua kohtuuhintaan! 

 

Trustmary Reviews

Black week tarjous!

Rekisteröidy alla olevalla lomakkeella ja lähetämme antamaasi sähköpostiin alennuskoodin valittuun palveluun. Rekisteröityminen on mahdollista Black Weekin ajan eli 27.11 asti. Alennuskoodi on voimassa 2 kuukautta kampanjan loppumisesta (27.01.2023). Alennuskoodi on käytössä myös kiinteistönvälittäjillä kun tilaus tehdään asiakkaan puolesta.

Black Week-tarjoukset:

Asuntokaupan kuntotarkastus – 300€ alennus alkuperäisestä hinnasta

Märkätilatarkastus – 100€ alennus alkuperäisestä hinnasta

Osakehuoneiston tarkastus -150€ alennus alkuperäisestä hinnasta

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close