Hyödynnä rakennusoikeus

Onko taloyhtiöllänne tai omakotitalotontillasi käyttämätöntä rakennusoikeutta? Haluaisitko, että selvittäisimme puolestasi lisärakentamisen mahdollisuudet?

Helsingin pientaloalueet ovat haluttuja rakennuspaikkoja, eikä kaupungin toimesta enää myydä uusia tontteja. Lisärakentamista kuitenkin suositaan myös viranomaisten puolesta joten monelta tontilta löytyy mahdollisuuksia. Kaavojen ja käytäntöjen tulkitseminen vaatii kuitenkin ammattitaitoa ja perehtyneisyyttä asiaan. 

Tarjoamme kiinteistöjen omistajille palvelun, jonka puitteissa selvitämme mahdollisuudet lisärakentamiseen ja arvioimme rakennuspaikasta saatavan hinnan. Asunto-osakeyhtiöissä mahdollisuuksia on monia. Rakennuspaikka voidaan myydä omakotitalolle tai yhtiötä voidaan laajentaa merkitsemällä uusia osakkeita. 

Rakennusoikeuden hyödyntämisellä voidaan saada lisää käteisvaroja kalliiden korjausten rahoittamiseksi tai esimerkiksi sukupolvenvaihdostilanteisiin. Kun prosessi hoidetaan huolella alusta lähtien, tulee vanhan omistajan etu huomioitua ja lisärakentamisen raamit määriteltyä siten, että lisärakentaminen ei alenna alkuperäisten rakennusten arvoa. 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close