Kunnon tarkastajaksi?

Harkitsetko työpaikan vaihtoa? Oletko miettinyt, miten hyödyntää rakennusalan osaamista ja hankkia lisäansioita mielenkiintoisissa tehtävissä? Tai ehkä työskentelet jo yrittäjänä esimerkiksi suunnittelu- rakennuttamis- tai muissa tehtävissä?

Tarjoamme koulutetuille (RKM, RI tai rakennustekniikan DI) ja alan työkokemusta hankkineille vakituisia palkkatöitä sekä lisätöitä kuntotarkastusten parissa. Palkkatöissä tarjoamme kilpailukykyisen kuukausipalkan + tulospalkkion ja lisätyöntekijöiden kanssa sovimme etukäteen pelisäännöt, eli hinnat ja varauskäytännön ja sen jälkeen koulutamme tarkastamiseen ja työkalujen käyttöön.

Raportointityökalumme muokkautuu tarkastettavan kohteen esitietojen mukaan, eli tiedät aina mitä pitää tarkastaa. Kuvat voi ottaa suoraan järjestelmään mobiililaitteella, jolloin ne asettuvat raportille oikein. Raportti tulostetaan suoraan järjestelmästä joten tekstinkäsittelyä tai kuvien liittämistä ei enää tarvita. Tarvittaessa voit aina konsultoida kokeneempia tarkastajia.

Markkinoimme palveluitamme näkyvästi ja asiakaspalvelumme tekee varaukset sähköiseen ajanvarauskalenteriin, jossa hallitset itse saatavilla olevia aikoja. Kommunikoimme asiakkaan kanssa ja hoidamme laskutuksen ja muun hallinnon eli voit itse keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten. Pääset näin ollen myös hyville tuntiansioille. Voimme maksaa ansiot palkkana tai voit laskuttaa oman yrityksen tai kevyt-yrittäjäpalvelun kautta.

Laita meille viestiä alla olevalla lomakkeella jos kiinnostuit ja haluat jutella tarkemmin!

    Kuntotarkastusalalla ei ole lakisääteisiä vaatimuksia tarkastajan pätevyyksille. Alalla on yrityksiä ja yhdistyksiä, jotka hallinnoivat ja myöntävät pätevyyksiä. Meidän tarkastajamme ovat pääasiassa RKA-pätevyyden suorittaneita. Osalla tarkastajista on myös muita pätevyyksiä, mutta RKA on niin asuntokaupan kuntotarkastuksiin kuin taloyhtiöiden kuntoarvioihin erityisen hyvin soveltuva pätevyys.

    search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close