Taloyhtiön hallitus on todella vastuussa kiinteistön kunnossapidosta

Helsingin Sanomat uutisoi tapauksesta jyväskyläläisessä taloyhtiössä, joka joutui vahingonkorvausvastuuseen yhtiöstä asunnon ostajalle kun putkiremontti tuli yllättäen ajankohtaiseksi. Taloyhtiön kunnossapitotarveselvityksessä ei ollut viisivuotiskaudella suunnitelmaa putkiremontista mutta vesivuodon ilmettyä se tulikin ajankohtaiseksi. Taloyhtiön katsottiin olevan vastuussa sillä ostaja oli tullut osakkaaksi yhtiöön tietämättä merkittävän remontin tarpeesta. 

Taloyhtiön kustannuksista vastaavat tietysti osakkaat, eikä ollut heillekään mieluisa yllätys joutua kiirehtimään linjasaneerausta. Näin ollen tässä tapauksessa ei ollut lainkaan voittajia. Tällaisista tapauksista kannattaa kuitenkin ottaa oppia ja varmistua siitä että kunnossapitosuunnitelma on ajan tasalla ja ammattimaisesti laadittu. 

Linkki Helsingin Sanomien uutiseen: https://www.hs.fi/koti/art-2000006257138.html

Black week tarjous!

Rekisteröidy alla olevalla lomakkeella ja lähetämme antamaasi sähköpostiin alennuskoodin valittuun palveluun. Rekisteröityminen on mahdollista Black Weekin ajan eli 27.11 asti. Alennuskoodi on voimassa 2 kuukautta kampanjan loppumisesta (27.01.2023). Alennuskoodi on käytössä myös kiinteistönvälittäjillä kun tilaus tehdään asiakkaan puolesta.

Black Week-tarjoukset:

Asuntokaupan kuntotarkastus – 300€ alennus alkuperäisestä hinnasta

Märkätilatarkastus – 100€ alennus alkuperäisestä hinnasta

Osakehuoneiston tarkastus -150€ alennus alkuperäisestä hinnasta

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close