Ajanvaraus

Voit varata ajan kuntotarkastukseen suoraan alla olevalla lomakkeella. Mikäli varaamisen suhteen on kysyttävää, soita tai lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme! Tarvittaessa voit myös soittaa numeroon 020 730 3240 jossa palvelemme vuorokauden ympäri jokaisena päivänä.

Hinnat löytyvät varausjärjestelmästä, mutta voit tarkistaa esimerkiksi matkakulujen hinnoitteluperusteen hinnastostamme (matkakuluja ei automaattisesti lasketa varauksen hintaan).

Huomioithan, että otamme varauksia vastaan myös puhelimitse. Täten, kaikkia vapaita kuntotarkastusaikoja ei ole varattavissa suoraan varausjärjestelmästämme. 

Mikäli varauskalenterista ei löydy sopivaa vapaata aikaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin pyrimme löytämään ratkaisun! 

Loading...

Black week tarjous!

Rekisteröidy alla olevalla lomakkeella ja lähetämme antamaasi sähköpostiin alennuskoodin valittuun palveluun. Rekisteröityminen on mahdollista Black Weekin ajan eli 27.11 asti. Alennuskoodi on voimassa 2 kuukautta kampanjan loppumisesta (27.01.2023). Alennuskoodi on käytössä myös kiinteistönvälittäjillä kun tilaus tehdään asiakkaan puolesta.

Black Week-tarjoukset:

Asuntokaupan kuntotarkastus – 300€ alennus alkuperäisestä hinnasta

Märkätilatarkastus – 100€ alennus alkuperäisestä hinnasta

Osakehuoneiston tarkastus -150€ alennus alkuperäisestä hinnasta

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close